RSS

Cum sa ai mainile fine- Cosmetic Plant te ajuta :)

Heeeeey, dragelor :). Astazi revin cu un review al cremei pentru maini Cosmetic Plant pe care am primit-o spre testare acum 2 saptamani.Va voi vorbi despre efectele ei si cateva detalii (sa le spunem) tehnice.

Dintre cele 3 produse primite spre testare, este poate produsul meu preferat, inca nu ma pot hotari intre ea si lotiunea demachianta :)). Are o consistenta usoara, intra rapid in piele si o lasa catifelata. Eu ma spal pe maini foarte des iar crema aceasta m-a ajutat si mi-a ingrijit manutele :) Dupa ce ma dau cu ea, fiindca mainile sunt asa fine, mereu fac gestul asta cu mainile, imi place cum se simte :))



Iar acum trecem la detaliile "tehnice":
Mirosul este unul floral dar subtil, nu deranjeaza deloc, asta in caz ca nu va place parfumul in creme :).
Are o culoare galbuie, iar mie imi place mult acest aspect, e ceva nou fata de alte creme :)

Ingredientele sunt urmatoarele:
Glycerin – skin-identical , creaza o bariera de protectie impotriva uscarii tenului si in acelasi timp este un umectant, absorbind apa din straturile profunde ale dermului catre suprafata. Studiile au aratat ca in combinatie, glicerina, dimethicone, anti-oxidanti, petrolatum, lecitina, precum si alte ingrediente ajuta refacerea barierei naturale de protectie a pielii.
Paraffinum liquidum – emolient, ulei mineral incolor si inodor, derivat de petrol, des folosit in cosmetice deoarece rar creaza reactii alergice , nu se poate solidifica si nu astupa porii. In ciuda faptului ca este un derivat al petrolului si agitatiei create in jurul faptului ca ar fi daunator pentru piele trebuie avut in vedere ca petrolul este un ingredient natural, si odata prelucrat in uleiul mineral folosit in cosmetice, nu mai are nimic in comun cu produsul de la care s-a pornit.
Propylene glycol – impreuna cu alte ingrediente din categoria glicol, este un umectant sau agent de transmisie pentru alte ingrediente
Stearic acid – skin-identical , acid gras folosit ca emolient si pentru a ajuta mentinerea intacta a anumitor ingrediente
Cetyl alcohol – emolient, emulgator, agent de ingrosare, agent de transport pentru alte ingrediente. Poate fi de provenienta naturala sau artificiala. Nu este un iritant si nu are legatura cu alcool sau alcool etilic
Triethanolamine – folosit in cosmetice pentru a echilibra Ph-ul si exista posibilitatea de a se crea nitroamini. Avand in vedere concentratiile mici folosite in cosmetice si teoria conform careia nitroaminii nu penetreaza pielea, aceasta clasa de ingrediente este destul de controversata.
Dimethicone – emollient, silicon, agent de alunecare
Glyceryl stearate – emolient, emulgator, agent de ingrosare
Olea Europaea oil - sau ulei de masline, antioxidant, emolient, skin-identical
Hippophae Rhamnoides oil – sau ulei de catina, antioxidant
Retinyl acetate – antioxidant, o forma de vitamina A, face parte din clasa retinoizi, din cate am inteles, este mai slab decat retinol, si mai puternic decat retinyl palmitate.
Tocopheryl acetate – vitamina E, antioxidant
Sodium benzoate – conservant
Methylparaben – conservant
Disodium EDTA – stabilizator, impiedica recombinarea la nivel molecular a ingredientelor din produsele cosmetice cu alte substante minerale, prezente in apa evitand astfel schimbarea texturii, mirosului, consistentei sau proprietatilor produsului etc
BHA – anti-oxidant sintetic puternic, denumirea completa este: butylated hydroxyanisole si nu trebuie confundat cu beta-hydroxy acid (sau acidul salicilic, folosit pentru a exfolia chimic pielea) care nu va aparea niciodata scris in lista de ingrediente sub prescurtarea BHA

sursa: trender.ro



Ambalajul este unul destul de simplu, insa eu de cand sunt mica am o imagine asupra cremelor pe baza de plante si anume ca au acest tip de ambalaj, simplist si sugestiv. Mie imi place, nu ma deranjeaza, nu mi-as dori sa fie mai flashy, importanta pentru mine este calitatea cremei, efectele acesteia. I-am aratat ambalajul prietenului meu si mi-a semnalat ceva ce eu nu observasem, insa ceva destul de important as spune eu. Anume faptul ca numele firmei- Cosmetic Plant, este scris mic, in partea de sus, poti trece usor cu vederea, pe cand la majoritatea produselor din lume, numele firmei e scris MARE, sa il observe si cainele :)) . Daca as lucra la Cosmetic Plant, cred ca as mai mari putin dimensiunea literelor :) Dar in calitate de actual client, pentru mine e in regula. Daca nu as sti de aceasta firma, poate ar ajuta sa vad numele firmei, ochii mei sa mearga direct catre acel inscris. :)

Cam atat am avut de spus in legatura cu crema si va spun sincer ca o voi cumpara din nou cand se va termina fiindca merita :). Voi o puteti achizitiona chiar de pe site-ul Cosmetic Plant, la pretul de 7.10 lei sau din cel mai apropiat magazin cu cosmetice :)

Ati incerca crema de maini Cosmetic Plant?
Va imbratiseeeeeez :)

Andra

4 zambete scrise:

Sunt Frumoasa spunea...

haha :)) esti geniala..
i love simpsons :X:X

Andra Popescu spunea...

:))) me too :D

Anda Zelenca spunea...

Este favorita mea! Ador mirosul, efectul...tot!:X

Andra Popescu spunea...

Si mie imi place mult! Pentru cat de ieftina este, e foarte buna!

Lovelies

Un produs Blogger.

Etichete