RSS

Review Lapte demachiant vitaminizant si Crema de ochi anticearcan cu ulei de catina si masline Cosmetic Plant

Hey, dragele mele! Am revenit astazi cu reviewul celorlalte doua produse din cadrul campaniei Cosmetic Plant in colaborare cu trender.ro si anume Laptele demachiant vitaminizant cu ulei de catina si masline si Crema contur ochi anticearcan cu ulei de catina si masline.

Incepem cu laptele demachiant, pe care l-am folosit zilnic de cand l-am primit :). Asta ne spune ca mi-a placut :). In cazul meu, a functionat, demachiaza bine, are miros placut si finut, nu lasa o pelicula grasa dar pielea se simte foarte fina dupa demachiere. In cazul ochilor, trebuie sa avem grija sa nu punem mult produs pe discheta demachianta fiindca daca intra in ochi, ustura iar apoi si daca te speli, ramane o senzatie de disconfort pentru cateva minute. Imi place mult acest lapte demachiant, il voi folosit pana il termin (mai am cam un sfert din el :D) dar nu stiu daca il voi mai achizitiona din cauza faptului ca ma ustura ochii daca nu am grija. Insa pentru persoanele care nu se machiaza la ochi, este perfect. In plus, pielea, ochii, sunt diferiti de la persoana la persoana asa ca trebuie testat inainte de a lua o decizie :).


In cazul cremei contur ochi, nu am o parere explicita fiindca nu am cearcane pronuntate. Dupa ce ma dau cu crema, temporar exista un efect de iluminare a zonei. Ce imi place la aceasta crema este ca lasa zona din jurul ochilor hidratata, pentru mine este perfecta pentru sezonul rece. Asa ca daca simtiti ca aveti nevoie de hidratare, puteti folosi aceasta crema cu incredere. Eu o voi recumpara in mod sigur :)
Voi va puteti achizitiona aceste produse de pe site-ul Cosmetic Plant sau din cel mai apropiat magazin cu cosmetice :)

Si acestea fiind spuse, campania Trender Cosmetic Plant s-a incheiat :). Mi-a facut placere sa testez aceste produse, in special datorita faptului ca rezultatul a fost unul placut :). Sper ca ati gasit aceste reviewuri ajutatoare, dragele mele.

Pana data viitoare, va imbratisez cu draaaaag

0 zambete scrise: