RSS

Cum te machiezi specific zodiei tale :)

In general, cand vad articole de genul "machiaj pt ochi caprui" sau orice alte conventii de genul, nu imi place. Insa acest articol este interesant fiindca anumite detalii chiar se potrivesc, cel putin in cazul meu. Asa ca daca aveti timp 2 minute, "trageti o citita" :)). De asemenea, m-as bucura daca ati lasa la comentarii si zodia vostra, nu dureaza mult, promit :)

                                                                       (sursa foto)
                                                         
Berbec (21 martie-20 aprilie)
Make up: Stilul tau trebuie sa-ti releve personalitatea si atitudinea increzatoare, si nu neaparat sa fie in ton cu noile tendinte. Important este sa nu pari o adolescenta nesigura, ci din contra, o femeie puternica, cu initiativa, care are curajul sa atraga atentia, sa experimenteze si sa fie creativa. Pentru machiajul ochilor sunt indicate culorile puternice care reflecta firea ta temperamentala si pasionala, si anume nuantele de visiniu, grena, si auriu. De asemenea, si rujul trebuie sa fie provocator, in nuante de rosu aprins, Berbecul fiind in fond un semn de foc.
Hair style: Nascuta intr-un semn activ, nevoia de miscare presupune un stil de coafura usor de aranjat, o tunsoare medie sau scurta, dar totusi inovatoare. Prin culoarea parului doresti sa atragi atentia. Iti este potrivit blondul sau roscatul. Si cum capul este tocmai partea guvernata de Berbec, nu uita sa accesorizezi podoaba capilara si sa-ti oferi chiar si sedinte de masaj capilar.

Taur (21 aprilie-20 mai)
Make up: Mereu preocupata sa ai o aparenta impecabila, folosesti produse de calitate, chiar daca le achizitionezi cu chibzuinta, fiind cel mai econom semn din zodiac. Chibzuinta sau moderatia este reflectata si in stilul tau, de aceea nu te machiezi exagerat, nu faci experimente si nu esti nicodata vulgara. Incerci sa respecti tendintele si este important ca machiajul sa fie cat mai natural, iar pielea sa nu fie incarcata. Este indicat sa accentuezi ochii cu un fard care face trimitere la natura, in nuante de aramiu, bej, ocru, caramiziu, verde, galben sau roz pal. Pentru ruj, sunt potrivite nuantele naturale, cum ar fi roz deschis sau bej.
Hair style: O venusiana feminina si traditionala ca tine, va eluda in primul rand parul scurt si stilul rebel, precum si culorile excentrice. Parul drept pana la umeri te avantajeaza, lasat liber sau prins intr-un coc ce subliniaza linia gatului - partea corpului guvernata de acest semn fiind tocmai gatul. Culoarea potrivita este saten deschis pana la castaniu.

Gemeni (21 mai-21 iunie)
Make up: Urmaresti tendintele in moda, insa nu le respecti intotdeauna si te decizi mai greu in privinta unui stil propriu. De aceea, inainte de toate, machiajul trebuie sa-ti inspire creativitate, imaginatie, spontaneitate si fantezie, pentru a-ti trezi curiozitatea definitorie si buna dispozitie de care ai nevoie. Este necesar ca fizionomia sa fie schimbata prin machiaj, incat sa reflecti dualitatea semnului. Ochii sa fie pusi in evidenta prin culori precum gri, galben, argintiu si bleu, culori mentale, specifice semnului tau. Rujul poate sa fie violet deschis.
Hair style: Fiind adolescenta zodiacului, o coafura cu un aer tineresc este cea mai potrivita pentru tine. Si cum asta inseamna ca esti si neastamparata, este indicat ca parul sa fie tuns scurt sau mediu. Nimic sofisticat, ci doar modern, indiferent de varsta. Parul prins in codite te reprezinta, precum si culorile mai deschise.

Rac (22 iunie-22 iulie)
Make up: Esti o aparitie romantica, si misterioasa, care are nevoie de un machiaj cat mai fin, discret, ce-ti releva naturaletea si feminitatea. Fiind un model de frumusete subtila, sa nu te dedai excentricitatii si sa nu faci experimente. Machiajul trebuie sa se asorteze cu vestimentatia si sa fie de calitate, chiar daca tendintele sunt actuale. Fardurile pentru ochi sa fie argintii, roz, in nuante pastelate in general, dar si in alb, pentru a fuziona cu sensibilitatea si aspiratia ta spre puritate. Este indicat chiar si stilul arab, pentru accentuarea privirii tale misterioase. Nuantele pale: lila, roz pal, sa se regaseasca la ruj.
Hair style: O fiinta lunara ca tine este nascuta pentru a avea parul lung, care sa se armonizeze cu natura ta feminina si enigmatica, si pe care sa-l poti purta in bucle mari, lejere. Cand sunt ocaziile oportune, este bine sa abordezi si coafuri mai complexe. Nuantele tale sunt blond si ciocolatiu.

Leu (23 iulie-22 august)
Make up: Pentru o prezenta regala ce esti, este primordial sa stralucesti, sa iesi in evidenta prin extravaganta machiajului, dar care trebuie sa fie insotit si de atitudinea corespunzatoare, prin care sa vadesti faptul ca-ti asumi alegerile. Mai exact, sa lasi impresia ca esti propriul tau stilist. Nu folosesti no name-urile, ci brand-uri renumite. Sa nu lipseasca pudra cu particule de sclipici auriu, rimelul cu volum si alungire, iar rujul poate fi inlocuit de un gloss in nuanta de rosu burgund. Pentru farduri, culorile potrivite sunt cele in corespondenta cu Soarele, astrul Leilor, si anume galbenul aprins, auriul si portocaliul.
Hair style: In conformitate cu simbolistica semnului, podoaba capilara (coama Leului) este tocmai partea pe care o guverneaza Leul. De aceea, natura ta regala si solara trebuie sa se reflecte prin extravaganta coafurii, si prin stralucirea parului, si sa radiezi. Ai nevoie chiar de un hair stylist personal care sa-ti acorde toata atentia necesara. In primul rand, parul trebuie sa aiba volum, iar orice coafura, in special cele sofisticate, care sunt foarte indicate, sa fie purtata cu mandrie si sa inspire creativitate. Nu sunt indicate culorile intermediare, ci doar cele intense. Mai exact roscat, negru sau blond.

Fecioara (23 august-22 septembrie)
Make up: Denumirea semnului tau (Fecioara, Vergine), denota faptul ca nu-ti este recomandat machiajul, iar daca el exista, trebuie sa fie in cantitati cat mai mici, pentru a exprima puritatea si decenta spre care aspiri, poate chiar si inconstient. De aceea, tenul trebuie sa fie cat mai natural, neted, deloc cu aspect incarcat. Tipul "office" iti este cel mai potrvit, pentru ca dedici mult timp activitatilor profesionale, Fecioara fiind tocmai semnul muncii. Ca atare, mai degraba e indicata achizitionarea unui anticearcan si a unei lotiuni tonice. Sa alegi doar o culoare si aceea asortata. Verdele pal, maro, bej, nuantele suave de roz si piersica pentru fardurile de ochi, iar pentru buze sa optezi in general pentru nuante de roz inchis.
Hair style: Precum in cazul machiajului, si parul trebuie sa fie natural, de aceea in primul rand se va evita vopsirea acestuia sau cel mult folosirea unor culori care sa fie cat mai aproape de culoarea originala. Satenul, castaniul si ciocolatiul este cel mai indicat. Tunsorile pot fi moderne, dar cuminti. Totul trebuie sa releve perfectiune, parul strans perfect in coada la birou, iar seara un coc la fel de perfect, fara nicio excentricitate.

Balanta (23 septembrie-22 octombrie)
Make up: Esti o venusiana echilibrata, inzestrata cu un simt estetic deosebit, cu simtul culorii, al proportiei si al simetriei. Simti care sunt tendintele in moda, dar iti creezi propriul stil. Armonia este cuvantul cheie, prin imbinarea potrivita de culori. De la accesorii, la vestimentatie, pana la bijuterii, toate trebuie asortate cu machiajul. Trendurile actuale pot sa fie urmate, dar cu rafinament si eleganta, chiar daca exista o doza de extravaganta. Pentru fard este recomandat sa folosesti culorile pastelate si nuantele de albastru si verde, deschis sau inchis, precum si culoarea magenta, culori care te vor ajuta sa-ti pastrezi echilibrul. Iar pentru ruj sa alegi nuante de rosu deschis.
Hair style: Parul trebuie sa fie lung, iar tunsoarea moderna, feminina si rafinata. Esti una dintre cele mai sofisticate femei si indiferent de culoarea pentru care optezi, ea trebuie sa te echilibreze si sa fie in armonie cu toata aparitia ta. Si tu esti una dintre acele femei care reprezinti cel mai bine clasicul coc. Evita parul prins in coada, precum si parul tuns scurt.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)
Make up: Nascuta fiind in semnul pasiunii, dar si al misterului, este primordial ca prin make up sa provoci si sa inciti intr-un mod subtil. Indiferent de tendinte, poti avea curaj sa experimentezi si sa-ti lasi a fi perceput magnetismul definitoriu. De aceea, pentru ca prin privire poti hipnotiza, nu trebuie sa lipseasca tusul de ochi negru si rimelul. Pentru fard sunt indicate contrastele puternice: rosu-negru, alb negru, si in general nuantele inchise, rosu visiniu fiind culoare ta cea mai reprezentativa. Si rujul trebuie sa aiba culori intense de rosu, visiniu, maro, iar pometii sa fie accentuati.
Hair style: Astrele iti recomanda sa adopti o coafura moderna, indrazneata, care sa socheze. Nu este indicat parul lung, clasic si mai ales cocul. Totul trebuie sa puna in valoare erotismul si intensitatea caracteristica, de aceea sunt oportune nuantele puternice, in extreme: negru, roscat sau blond.

Sagetator (22 noiembrie-21 decembrie)
Make up: Fiind nascuta in semnul lui Jupiter, stilul tau trebuie sa fie jovial, tineresc. De aceea lotiunea tonica nu trebuie sa lipseasca. Ca orice semn de foc, se poate manifesta prin make up intensitatea culorilor, dar in cursul zilei este indicat ca acesta sa fie simplu, fiind totusi o femeie foarte activa, si doar la ocaziile speciale ai putea sa-i uimesti pe ceilalti prin indrazneala. Sa nu uiti pulberea stralucitoare pentru a da un plus de stralucire si energie lookului tau. Culorile potrivite pentru fard sunt purpuriu, mov, bleumarin, si in primul rand turcoaz, care iti alimenteaza starile euforice si optimismul specific. Rujul poate fi grena.
Hair style: Nu ai timp pentru coafuri complicate si nu sta in natura ta sa complici, ci din contra, sa te bucuri de orice, chiar si de propria aparitie, mai ales ca doresti sa fii mereu pregatita pentru o calatorie, aventura, petrecere sau intalnire. Tot ce conteaza este ca parul sa-ti scoata in evidenta trasaturile fetei, de aceea un par drept, care sa nu-ti acopere chipul, ci chiar sa fie strans in coada, e perfect.

Capricorn (22 decembrie-20 ianuarie)
Make up: Investesti mai mult timp pentru ingrijirea tenului, decat pentru make up. Totusi, atunci cand te machiezi, folosesti produse in primul rand de calitate si alegi un stil care denota firea ta conservatoare, clasica, fara nimic strident, fiind precauta. Esti adepta unui look cat mai natural, elegant, de business, si a unui machiaj care se asorteaza cu tinutele si-ti confera o privire luminoasa. Pentru fard poti alege nuantele inchise, indigo, verde inchis, bej-maroniu, in ton cu culoarea ochilor, si care denota responsabilitatea si seriozitatea specifica. In ceea ce priveste rujul, poti opta pentru nuante de bej sau rosu.
Hair style: Fiind nascuta in semnul maturitatii, trebuie sa eviti coafura care te-ar face sa arati a fetiscana. Stilul clasic, elegant si tunsoarea simetrica, dreapta, este cea care te reprezinta. Este primordial ca parul sa nu para neglijent, rebel si sa nu fie nevopsit atunci cand e cazul. Esti si tu una dintre acele femei nascute pentru a purta parul in coc. Culorile inchise, negru, castaniu, sunt cele care te pun cel mai bine in valoare.

Varsator (21 ianuarie-18 februarie)
Make up: Creativa, originala, si avangardista, tu impui tendintele din viitor. Faci mereu combinatii inedite de culori, care socheaza, si te fascineaza in primul rand pe tine. Acum poti adopta stilul Cleopatra, acum un stil futurist. Nu urmezi nicio tendinta anume si le incurajezi si pe celelelate femei sa-si urmeze stilul propriu. Te plictisesti, de aceea mereu arati altfel. Machiajul de zi poate fi insesizabil, ca seara, sau cu anumite ocazii, sa sochezi prin inventivitate. Vei vibra la violet si bleu ciel pentru fard, culori prin care iti vei manifesta revolta impotriva mediocritatii. In cazul rujului, vei opta pentru nuante de auriu sau lila inchis.
Hair style: Esti acea rebela care poate sa-si vopseasca parul in toate nuantele intr-un timp foarte scurt, sau sa adopte toate tipurile de tunsori. Nu ai un stil anume si tot ce conteaza este sa-ti satisfaci imaginatia si chiar sa sochezi, daca asta doresti. Mai relevanta este nevoia ta de a apartine unei anumite comunitati, unui anumit curent, si sa inspiri prin aceasta apartenenta. De aceea, poti fi de pilda, una dintre acele putine femei care, daca iubeste muzica punk, adopta sigur o tunsoare punk.

Pesti (19 februarie-20 martie)
Make up: Nu te intereseaza tendintele actuale sau marca produselor, ci iti urmezi creativitatea, fiind o visatoare romantica, care traieste in propria realitate. Pari a fi desprinsa dintr-o poveste, ca o printesa cu simt artistic, misterioasa si senzuala. Te fardezi multicolor, verde-albastriu si violet fiind culorile cele mai reprezentative, ele alimentandu-ti intuitiile spirituale specifice. Trebuie acordata atentie in mod deosebit genelor si sprancenelor, pentru a-ti reflecta spiritul enigmatic prin privire, dar si tratamentelor pentru piele, prin mastile de fructe. Rujul poate fi inlocuit de luciul de buze.
Hair style: Dat fiind faptul ca zodia Pesti este guvernata de Neptun, zeul marilor si oceanelor, buclele, si parul lung in general, e cel care aminteste de valuri. Ca atare, in primul rand parul trebuie sa fie lung, simetric, sa invoce femininatea si romantismul specific acestui semn. Si nu in ultimul rand, paradoxal, cu cat vei depune mai putin efort in aranjarea parului, cu atat acesta iti va reflecta mai mult natura. Mai concret, natura ta visatoare.

Articol realizat de Antonia Dragomir, astrolog. 
Sursa: www.petocuri.ro

26 zambete scrise:

AlexandraRotaru spunea...

:)) mvaaai ce fiinta speciala sunt eu

Lauren spunea...

Haha, m-a nimerit :D Dar nu ma stiam asa conservatoare si serioasa.. Sa nu seman cu o fetiscana :-S Dar in principiu, m-a nimerit :D really fun!

Andra Popescu spunea...

daca as stii si eu ce zodie esti :-< :)))

Andra Popescu spunea...

Pe mine m-a nimerit dar nu prea :)) Ce zodie esti?

DeeaBalgaradean spunea...

si potriveste la machiaj putin, sagetator, in schimb cu parul m-a nimerit chiar la fix :D

Lauren spunea...

Capricorn :D Oricum sunt relative, au ales si ei aproximativ :))

AlexandraRotaru spunea...

Rac:D

Andra Popescu spunea...

:D hihi, vine ziua ta >:D<

Andra Popescu spunea...

Si fratele meu e Capricorn, e nascut pe 27dec :D Clar sunt relative, conteaza de 1000 de ori mai mult fizionomia fetei decat orice altceva :)

Andra Popescu spunea...

Raaaaaaaaaaac, ce super :) :)) >:D<

AlexandraRotaru spunea...

ahaha, ce e super la rac? teoretic sunt o plangacioasa sensibila, mamoasa si cu gandul numai la familie :)) bleah

Adina spunea...

La mine se potriveste cat de cat, mai putin treaba ca nu port machiaj strident, pentru ca port :)) :*

Andra Popescu spunea...

Chiar azi dimineata ma gandeam ca de vreo 2 luni am devenit mai plangacioasa, ma impresioneaza orice, cam ca in liceu. Eu ador oamenii buni, cateodata imi dau lacrimile de fericire pe strada sau in tramvai daca mi se pare mie ca cineva a facut un gest de om bun asa ca Rac is good :D Plus ca iubirea si familia sunt cele mai importante

Andra Popescu spunea...

:D ma bucur ca la tine se potriveste cat de cat, ca opinia generala nu e aceeasi :)) >:D< :*

ArrianaElena spunea...

Eu sunt rac...la makeup nu prea se potriveste , dar la hairstyle este perfect.

Andra Popescu spunea...

La unii se potriveste, la altii nu :) E bine ca tie ti s-a potrivit macar la hairstyle ;)) :*

Costache Lavinia-Monica spunea...

:)) la mine se potriveste:)) am parul scurt si imi place sa ma machiez cu bleu, argintiu, gri :)) da' si negru :))

Andra Popescu spunea...

Ma bucur :) :*

Ilie Elena spunea...

pe mine m-a nimerit la fix in toate :))) taur..... in special la partea economica.... ahahahha

Colourfulbazaar - Lucia spunea...

La coafura m-a cam nimerit, desigur nu scurt, dar culoare mai puernica sigur :D Pentru machiaj, depinde de zi, pana la urma dualitatea isi spune cuvantul :)) (gemeni)

DeeaBalgaradean spunea...

da, ma deprima inca un an in plus :))

Andra Popescu spunea...

:) Da, ce tare ca la zodia gemeni exista conceptul de dualitate :)

Andra Popescu spunea...

Si eu sunt tot taur, dar nu mi se potriveste chiar la tot :) >:D<

Andra Popescu spunea...

Eu am fost deprimata cand am implinit 21 de ani, mi se parea ca gata, m-am facut mare :)) Acum sunt doar ani in plus la cei 21 :)) >:D<

Valentina Bucur spunea...

In mare parte mi se potriveste ce scrie la zodia mea(rac). Insa in niciun caz nuanta potrivita pentru parul meu nu e blond sau saten; eu sunt bruneta dintotdeauna si asa voi ramane :D

Andra Popescu spunea...

:) variaza, nu pot sa le stie pe toate. Iar la ce trasaturi unice avem fiecare dintre noi, nici nu e de mirare ca nu ni se potriveste in totalitate. Si eu am fost bruneta si imi place mult culoarea :)

Lovelies

Un produs Blogger.

Etichete