RSS

Lulubox is at the door!

Hey, lovelies!
Astazi a sunat curierul sa ma anunte ca am un colet si am coborat repede in fata scarii sa il ridic. Am deschis cutiuta care are un design foarte dragut si girlie siiiii... va las cu pozele:









Dupa ce ati vazut pozele, va si scriu ce contine:
- mostre parfum Trussardi Donna si Uomo
  Trusardi Donna are pretul de 215 lei/ 100 ml, valoarea mostrei fiind de aprox 3.20 lei/ 1.5 ml
  Trusardi Uomo are pretul de 199 lei/100 ml, valoarea mostrei fiind de aprox. 3 lei/ 1.5 ml

- Too Faced Tinted Beauty Balm nuanta Nude Glow
   Pretul intreg este de 32 de dolari pentru 1.5 Fl iar mostra are 0.17 Fl asadar valoarea ei este de aprox 3.6 dolari respectiv aprox 13 lei

- Lancome Genifique Concentrat Activator de Tinerete
   Pretul pentru aproximativ 29 ml (1 fl oz) este de 80 de dolari. Mostra are 7 ml, o cantitate considerabila zic eu :)- valoare aproximativ 71 de lei


- lac de unghii Sephora  nuanta Mother's Day Flowers
   Lacul este produs full size si are pretul de aproximativ 16 lei

Asadar, ca o concluzie, pentru Lulubox am platit 59 de lei si am primit produse in valoare de 106 lei.
Voi v-ati comandat Lulubox? Va tenteaza? :)

23 zambete scrise:

Dar Lyst spunea...

Mostra de la Lancome ti-o dadea gratis la Sephora daca deveneai fanul lor pe facebook. Mostrele de parfumuri tot asa ti le dau gratis cand cumperi.Nu stiu ce sa zic, nu prea merita, ma asteptam la produse ceva mai consistente.

Andreea A. spunea...

Ce bataie de joc...

Andra Popescu spunea...

intradevar, puteau fi mai consistente. Nu stiam de oferta cu mostra Lancome dar oricum sunt multumita. M-as fi bucurat muuult sa fi fost Face balmul de la too faced mai mare fiindca imi place mult dar ata ete :)

Andra Popescu spunea...

Sincer, de niciun beauty box nu am fost super multumita dar acum asta este, what is done is done. :)

Cristina spunea...

slabut rau. mai mult de 30 lei n-as fi dat pe asa ceva. bine ca m-am abtinut.

Alina spunea...

Imi place tare mult cutia :) e foarte nice. Produsele sunt chiar ok si de buna calitate, la mai multe produse full size :) nuanta ojei m-a cucerit instant. Mi-am comandat si pink box si am primit dischete demachiante si podus flormar, totul pentru doar "44 ron". Comparativ cu pink box, lulubox e net superioara. Voi comanda si luna viitoare!

Calin Andreea Daniela spunea...

Mie imi place ce-i cutiuta...Felicitari!

Lavy spunea...

Draguta, insa nu merita 60 de lei. Este cea mai scumpa de pe piata

Missrux spunea...

Mi s-a parut cea mai tentanta dintre toate, mai ales ca mi-au tot aruncat in fata ca primesc produse de lux. Mi-am tras doua palme si mi-am spus sa ma calmez ca sunt sigura ca in Romania nu exista asa ceva cand aici se incearca sa se faca bani si din nimic. Trebuie sa recunosc ca e foarte frumoasa cutia si oja are o nunata foarte draguta, dar atat :)) Sa te bucuri de produse si sa le folosesti cu multa placere :*

Andra Popescu spunea...

da, e foarte cute cutiuta. Sincer, eu am luat-o fiindca am tras eu concluzia nu mai stiu de unde :)) ca o sa fie un BB cream in ea. Daaaar... nu a fost. Desi beauty balm-ul se aseamana, dar e in cantitate minuscula

Missrux spunea...

:D:D Mai bine de banii aia luna viitoare iti iei un BB Cream :D

Aiyana spunea...

Si pe mine ma tenta sa incerc, stiam ca o sa fie doar mini sizes si mostre, dar tot as fi luat-o pentru acel Beauty Balm...apropo, ai putea sa faci un review? :D pretty please.
Anyway, ma bucur mult ca nu am luat-o, sigur as fi regretat. In primul rand, pentru ca nu mi-as fi dorit nici un alt produs in afara de Too Faced, iar acel Lancome care are cea mai consistenta valoare, nu imi trebuie pentru ca nu am riduri...
Daca il scadem din valoarea totala calculata de tine, acea cutie valoreaza fix 35 de lei... Ar fi fost aberant sa dau 60 de lei pe ea.
Oare chiar nu poate nimeni sa faca un beauty box calumea? :(

Andra Popescu spunea...

yup :D

Andra Popescu spunea...

:) ma bucur ca iti place :)

Andra Popescu spunea...

da.... pai si eu pana cand am vazut cat costa lancome, eram dezamagita de continut. O sa fac un review scurt la beauty Balm in curand :)

Andra Popescu spunea...

Da, ma asteptam si eu la mai mult pentru 59 dar am facut si investitii mai proaste :))

Andra Popescu spunea...

Ma bucur ca iti place, eu parca as fi vrut alt fel de produse, sau cel putin la o cantitate mai mare :)

Andra Popescu spunea...

Asa este, nu prea merita dar acum ca am cumparat-o e ok, ma bucur de produsele pe care le pot folosi :)

Ana Ioana spunea...

Chiar daca s-a facut atata tam-tam in jurul acestei cutii, ceva imi spunea ca totusi va fi si asta un fail. Si din punctul meu de vedere si este... Mostra Lancome stiu ca la un moment dat se dadea gratis in Sephora pe baza unui cupon de pe Facebook, iar de mostrele de parfum ce sa mai zic: le gasesti in reviste. Ca sa nu mai spun ca dupa ce mai si costa 59 de lei, mai dau si mostra de parfum de barbati. Daca tot dau eu banii, mi s-ar parea normal sa primesc mostre pentru mine, asa ca puteau sa pune mostre doar pentru femei. Ojele Sephora nu le-am incercat, dar dupa ce am citit niste articole pe blog-ul Adelei Sirghie in care le facea reclama proasta, nici nu vreau sa le incerc. Singurul produs care mi-ar fi placut sa il testez e cel de la Too Faced, dar nu merita singur 59 de lei. Din pacate, am vazut prea multe cutii de afara care de multe ori aveau 2 sau 3 produse full-size de calitate, iar restul mostrelor erau deluxe size, asa ca eu nu cred ca voi comanda in viitorul apropiat vreo cutie de genul asta de la noi din tara.

Crina spunea...

can cumperi...in valoare de 300 ron?? :)) vei gasi in alte cutii produse 'consistente': dischete demachiante, dezinfectant de maini. acesta este mai degraba un discovery service pt cei care doresc sa testeze produse, si asta acasa. :) cred ca lulu este un pic misunderstood pt inceput.

Anonim spunea...

pai asta e si scopul nu? l-ai testat, ti-a placut, il cumperi. cred ca-i si sloganul lor daca nu ma insel!!

Andra Popescu spunea...

Asa este, nu se prea merita. Eu mi-am mai cumparat Beauty Box si la fel, nu am fost uluita de ce am primit. La Lulubox aveam asteptari mai mari dar.. nu a fost sa fie :))

Andra spunea...

E prefer sa le cumpar direct din magazine, nu cumpar pana nu vad cu ochii mei

Lovelies

Un produs Blogger.

Etichete