RSS

It's me again :)

Heeey, little ladies :)
Ma gandesc in fiecare zi ca as vrea sa postez mai des pe blog, insa cand fac asta, sunt de obicei in autobuz sau e strada si desi atunci aveam o idee interesanta de dezvoltat, cand ajung acasa nu mai vreau sa o reiau :)
M-am gandit insa ca daca tot o sa scriu putin mai des, atunci ar fi frumos sa ma si prezint :). Nu stiu cati/cate dintre voi o sa ma citeasca, dar daca o veti face, ma voi bucura destul de mult ;)). Asa ca here it goes:
Numele meu este Andra, asta se poate observa si in partea din dreapta a blogului ;)). Sunt nascuta pe 30 aprilie 1989, sunt in zodia Taur. Sunt din Targu Jiu, insa de 6 ani m-am mutat in Timisoara impreuna cu cei 2 fratiori ai mei care sunt mai mari decat mine cu 9, respectiv 10 ani :). Am trecut prin multe in cei 22 de ani ai mei, insa din toate am invatat si m-au facut mai puternica. Sunt o persoana optimista si pozitiva, am riduri de expresie de la faptul ca rad si zambesc mult, dar sunt mandra de ele :)). Ma atasez repede de oameni si nu imi pare rau, chiar daca uneori sunt ranita. Cateodata iau lucrurile prea personal si atunci ma consum degeaba pentru lucruri care nu merita. Am un bonsai pe care il cheama Paris :). Camera mea e foarte colorata si plina de fluturasi. Toate persoanele apropiate imi spun Bebe inca din clasa a 9a, mi se mai spune Andruta (evident :P ) sau Fluturica ;)). Imi plac ciupercile, lubenita si limonada cu piersici de la o terasa din Piata Unitii (Tm). Imi plac oamenii si imi place sa simt :) Daca mi-ati lasa si voi cateva cuvinte despre voi, ar fi minunat :)
Va imbratisez ):D(

4 zambete scrise:

Daniela spunea...

Mi-a placut faza cu " am o camera colorata plina de fluturasi" ...esti foarte copilaroasa la cei 22 de ani ai tai si te rog sa ramai asa...

Unknown spunea...

:) sunt copilaroasa, imi place sa vad viata prin ochelari optimisti, dar si realisti... cred ca intelegi ce vreau sa exprim :)
Multumesc pentru comment, Daniela >:D<

LittleD. spunea...

Din modul in care am discutat prin email-uri cu ocazia concursului la care a participat, mi-am dat seama cam de jumtate din lucrurile spuse de tine mai sus.
Cel putin, mie, imi aduceai zambetul pe buze de cate ori vedea ca am primit un e-mail de la tine :).
Sa nu te schimbi!

Te pup

Unknown spunea...

La fel simteam si eu cand primeam mail de la tine, asa ca ma super bucur ca era reciproc :)
te puup

Lovelies

Un produs Blogger.

Etichete